28 december 2018 – Winterexcursie Koninklijke Burgers’ Zoo


Op vrijdag 28 december 2018 even naar Belize en Indonesië?

Winter Pasar Malam en de nieuwe Mangrove
In de kerstvakantie organiseert Burgers’ Zoo een Indonesische markt -een Pasar Malam- in de Bush. Daarnaast is er door een deel van de tuin een winterwandeling langs een verlichte route met veel speciale momenten. In juli 2017 heeft Burgers’ Zoo een prachtig nieuw eco-display geopend: Burgers’ Mangrove! Geïnspireerd op Burgers eigen natuurgebied in Belize. Deze grote hal toont naast de grootste overdekte mangrove ook een tropisch droogbos. De Caraïbische zeekoeien zijn hier in een waar paradijs terecht gekomen. Andere markante bewoners? Vlinders! Burgers’ Mangrove is de grootste (en mooiste?) vlinderhal in Europa.

Bij schemering om 16.00 uur begint het speciale avondprogramma. Hoewel het volledige programma door Burgers nog niet bekend gemaakt is, garanderen wij u: het wordt een fantastische avond! De directie van Burgers’ Zoo heeft weer speciaal voor onze Vrienden een verwenprogramma samengesteld.

Programma:

  • Aankomst in Burgers’Zoo met om 11.30 uur ontvangst met koffie of thee en lekkernijen in de Kilimanjaro Lodge of het Safari Restaurant.
  • 15 uur mogelijkheid om deel te nemen aan de rondleiding door Burgers’ Mangrove door Burgers’ gidsen en daarna wandeling door de dierentuin op eigen gelegenheid, bezoek aan de Pasar Malam en vanaf 16.00 uur achter de schermen bij bijvoorbeeld Burgers’ Ocean.
  • 18 uur terugkomst in de Kilimanjaro Lodge of Safari Restaurant waarbij u wordt ontvangen met een aperitief naar keuze en heerlijke krokante cassavechips, kroepoek en rauwkost met pikante wasabi-dip.
  • Aansluitend geniet u van het Pasar Buffet dat bestaat uit exotische gerechten uit de Aziatische keuken en een drankje naar keuze.
  • Afsluiting met koffie/thee en een handgemaakte bonbon en verder bezoek aan de Pasar Malam tot sluitingstijd (20.00 uur).

Kosten voor leden bedragen: € 57,50 Niet leden betalen € 60.

Vertrek: 10.00 uur vanaf metrostation Capelsebrug in Capelle aan den IJssel. U kunt hier (tot nu toe) gratis parkeren. Aankomsttijd in Burgers’ Zoo 11.30 uur. Vertrek Burgers’ Zoo om 20.00 uur. Geplande aankomsttijd in Capelle aan den IJssel ca. 22.00 uur.

In de reissom zijn inbegrepen:

  • De busreis Capelle aan den IJssel – Burgers’ Zoo Arnhem v.v.;
  • Toegang tot de dierentuin;
  • Bovenstaand programma van Burgers’ Zoo;
  • Fooi voor de chauffeur.

Aanmelden voor deze reis:
Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze reis. Deze reis is volgeboekt.