Wij doneren 2.000 entreebewijzen aan Blijdorpactie voor de zorg

Onze vereniging heeft 1.000 entreebewijzen voor Diergaarde Blijdorp gekocht om te schenken aan zorgverleners en kwetsbare kinderen. Doordat Blijdorp elk gekocht entreebewijs verdubbelt, gaan er op deze manier 2.000 kaartjes naar de zorg.
De vereniging doet op deze manier mee met de ‘Samen staan we sterk’ actie van de Diergaarde.
Diergaarde Blijdorp en een aantal zorginstellingen en goede doelen slaan de handen ineen om zorgverleners en kwetsbare kinderen een hart onder de riem te steken en iets leuks in het vooruitzicht te stellen zodra de Diergaarde weer open kan na alle coronamaatregelen.

Iedereen kan met de actie van Blijdorp een kaartje kopen voor de zorg. Het is ook mogelijk voor jezelf een entreebewijs te kopen. Blijdorp schenkt dan een extra entreebewijs aan zorgverleners en kwetsbare kinderen. Zij werken hierin samen met ziekenhuizen, zorginstellingen en goede doelen. Zo hebben we allemaal iets leuks om naar uit te kijken, want ook de Diergaarde kan in deze moeilijke tijden extra inkomsten gebruiken.

Bij deze actie schenken wij via Blijdorp entreebewijzen aan: Erasmus MC, Maasstad Ziekenhuis, Ikazia Ziekenhuis, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Stichting Het Vergeten Kind, Giovanni van Bronckhorst Foundation, Stichting Humanitas, Laurens en Aafje.
Samen staan we sterk!

Via onze vereniging kunt ook u de Diergaarde ondersteunen! Word lid of doneer!

15 april 2020