Algemene ledenvergadering

Op zaterdag 23 april 2022 vanaf 11.00 uur vindt onze algemene ledenvergadering (ALV) plaats. Op deze pagina vindt u de jaarstukken en verdere informatie.

Aansluitend op de ALV zal Blijdorp-directeur Erik Zevenbergen de aanwezigen bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de Diergaarde.

Vragen voor de ALV?
Heeft u vragen over de jaarstukken? Of heeft u andere vragen voor de ALV? Tijdens de ALV heeft u de mogelijkheid om uw vragen te stellen. Het heeft echter de voorkeur dat eventuele vragen vooraf worden toegestuurd. U kunt uw vragen vooraf tot uiterlijk 22 april aan ons toesturen, bij voorkeur per e-mail. De toegestuurde vragen zullen tijdens de ALV worden beantwoord.

Toegang tot de Diergaarde en de ALV
De ALV wordt gehouden in het Eauditorium (en de Haaienzaal) in het Oceanium. Vrienden hebben op deze dag gratis toegang tot de Diergaarde. U kunt tot uiterlijk 11.00 uur bij de kaartcontrole naar binnen op vertoon van een lidmaatschapsbewijs 2022 van onze vereniging. Er is één introducé per lid toegestaan.

Het is niet nodig om een tijdslotreservering te maken bij Diergaarde Blijdorp als u uw lidmaatschapsbewijs toont bij de kaartcontrole.

De zaal gaat om 9.30 uur open. U heeft dan alle tijd om onder het genot van een kopje koffie of een andere versnapering bij te praten met collega-leden of te kijken of u iets interessants vindt op de zootjesmarkt.

Vergeet voor de ALV niet ook het ‘Toegangsbewijs algemene ledenvergadering‘ mee te nemen. Dit kaartje zit aan uw ‘Bewijs van lidmaatschap’. Het toegangsbewijs voor de ALV is belangrijk, want het is nodig om het aantal aanwezige stemgerechtigden te kunnen tellen.