20 oktober 2018 – Vriendendag

Onze vereniging organiseert in samenwerking met Diergaarde Blijdorp op zaterdag 20 oktober een speciale Vriendendag in de Diergaarde. Een hele dag voor u als lid, maar ook bedoeld om bezoekers kennis te laten maken met de Vrienden. De centrale plek deze dag is de Haaienzaal met een Vriendenplein. Een mooie gelegenheid voor bezoekers om deze zaal, die normaal niet open is, te bekijken. In de Haaienzaal is allerlei informatie over de Vrienden beschikbaar: bijvoorbeeld over de reizen en over de bijdrage aan natuurbehoudsprojecten. Daarnaast is er een zootjesmarkt. Extra speciaal is dat er ook een ‘Vriendencafé’ is.

Bij diverse door de Vrienden geschonken verblijven krijgen bezoekers meer informatie over de vereniging en de verblijven, en er is een loterij. Er zijn maar liefst twéé kersen op de taart deze dag. Om 11.00 uur is er een speciale Vriendenopening van het geladaverblijf. Hieraan heeft onze vereniging bijgedragen door het schenken van twee speciale rotsen in het verblijf. Om 14.30 uur openen wij onze nieuwe (inloop)winkel, die voortaan door het leven gaat als Vriendenbazaar! Deze winkel is groter en moderner dan ons huidige onderkomen, waardoor wij veel meer mogelijkheden hebben om de vereniging te promoten. Zodra het volledige programma van de Vriendendag bekend is, wordt het op deze pagina toegevoegd.

Vrienden hebben op deze Vriendendag gratis toegang tot de Diergaarde op vertoon van hun lidmaatschapskaart voor het betreffende jaar. Er is één introducé per lid toegestaan.