13 november 2022, 11.00 uur – Winterlezing door Marjo Hoedemaker

Op 13 november (aanvang 11.00 uur) vindt er een winterlezing plaats. De lezing wordt gegeven door Marjo Hoedemaker over zijn jarenlange ervaring met dierentuinen, speciaal Dierenpark Amersfoort. Marjo Hoedemaker is een grote naam in de dierentuinwereld. In 1961 kwam hij als jong jochie te werken in Dierenpark Amersfoort en wist zich in mum van tijd te ontplooien tot hoofd-dierenverzorger. Zijn jarenlange ervaring en kennis zet hij vandaag de dag nog in als senior zoo-adviseur voor Europese dierentuinen, waarin hij adviseert, begeleidt en scholing geeft. Marjo geeft daarnaast lezingen en zet zich onverminderd enthousiast in voor zijn Elephant Foundation. De stichting spant zich in voor de bescherming en het behoud van olifanten op Sri Lanka.

De lezing wordt gehouden in het Eauditorium in het Oceanium.

Toegang: Op vertoon van uw Vriendenpas (‘Lidmaatschapsbewijs’) krijgt u, en een eventuele introducé, tot 11.00 uur toegang tot de Diergaarde. U kunt hierna doorlopen naar het Eauditorium (in het Oceanium) voor de Vriendenlezing. Na de lezing is er vrij toegang tot de Diergaarde.

Het is niet nodig om een tijdslotreservering te maken bij Diergaarde Blijdorp als u uw lidmaatschapsbewijs toont bij de kaartcontrole.

De zaal gaat om 9.30 uur open. U heeft dan alle tijd om onder het genot van een kopje koffie of een andere versnapering bij te praten met collega-leden of te kijken of u iets interessants vindt op de zootjesmarkt.