image
Webshop nieuwe aanbiedingen
 

Vrienden van Blijdorp openen nieuwe webshop

Persbericht 9 januari 2017

Wie de Vrienden van Blijdorp wil steunen door een leuk dieren(tuin) cadeau te kopen bij de vereniging hoeft daarvoor de deur niet meer uit. De Vrienden hebben een geheel vernieuwde webshop gelanceerd.

Via de website www.vriendenvanblijdorp.nl kunnen bezoekers terecht voor een vast en ruim assortiment aan dieren(tuin)- en verenigingsartikelen.

Neem nu een kijkje. Naar de winkel

De Vrienden, die zich met geld en goede wil inzetten om diergaarde Blijdorp nog mooier te maken, is voor een deel afhankelijk van de inkomsten uit de verkoop van pluche, beeldjes en andere souvenirs. Een aankoop in de winkel komt dus ten gunste van de dierentuin.

Alle artikelen zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week te bestellen. En de komende maanden wordt het aanbod steeds verder uitgebreid.

Vanzelfsprekend zijn de souvenirs ook in de Diergaarde zelf te koop. De Vereniging heeft hier een winkel en shop waar een ruim assortiment met voor elke bezoeker wat wils te verkrijgen is. Koop dus een cadeau en bouw mee aan verblijven zoals dat voor de ijsberen, rode pandaís en okapiís.

Terug