image
RABObank cheque 19 december 2014 Greet van Norde (1)
 

Rabobank Rotterdam schenkt €25.000,- aan Vrienden van Blijdorp

Penningmeester Arie Bos mocht op 19 december 2013 een cheque van €25.000,- in ontvangst nemen uit handen van Coert Beerman,directievoorzitter van Rabobank Rotterdam. Het bedrag is tijdens de ZOOmeravonden bijeen gebracht door de leden van de Rabobank.

Op drie stralende ZOOmeravonden in juli, augustus en september maakten bijna 15.000 personen gebruik van het aanbod van de Rabobank om voor een symbolisch bedrag van € 2,- per entreebewijs in de avonduren een bezoek te brengen aan Diergaarde Blijdorp.

Het bedrag dat is opgehaald met de kaartverkoop (minus transactiekosten) is geschonken aan de ‘Vrienden van Blijdorp’ vanwege haar 50 jarig bestaan.

Hartelijk dank!

***

Traditiegetrouw nodigt Rabobank Rotterdam haar leden jaarlijks uit voor de Rabobank ZOOmeravonden. Een unieke, onvergetelijke en vooral gezellige avond in één van Europa’s mooiste dierentuinen. Als promoting partner is Rabobank Rotterdam al bijna 10 jaar verbonden aan Diergaarde Blijdorp. Een samenwerking met een Rotterdams icoon waar ze trots op zijn.

Exclusief voor haar leden worden de deuren tijdens de ZOOmeravonden ’s avonds geopend. Op zomerse avonden is Blijdorp op haar mooist. De dagelijkse drukte is voorbij, maar nog lang niet alle dieren zijn moe. Gedurende deze avondopening staat de leden een gastvrije ontvangst te wachten, een rondgang langs de vele bewoners van de dierentuin, leuke kinderactiviteiten en sfeervolle muziek.

Dit jaar wilde Rabobank Rotterdam iets extra’s doen voor Diergaarde Blijdorp. Een steuntje in de rug nu de subsidies door de gemeente zijn verminderd. In voorgaande jaren waren de ZOOmeravonden voor de leden gratis te bezoeken. Dit jaar is voor het eerst een symbolisch bedrag per entreebewijs gevraagd.

Ook in de zomermaanden van 2014 zal Rabobank Rotterdam weer ZOOmeravonden in Blijdorp organiseren.

Terug